Endelig Ironman 70.3 Haugesund!

Jeg har ikke blogget mye de siste månedene. Det er det bare å beklage! Men endelig er det den tiden på året igjen, den første helgen i juli. I skrivende stund er det omtrent 12,5 time til jeg starter. Jeg gleder meg helt enormt! For de aller, aller fleste nordmenn som driver med triatlon er IM 70.3 Haugesund julaften, nyttår og 17. mai på en og samme gang. Det er konkurransen du så absolutt ikke vil gå glipp av. I år er det fjerde året på rad jeg deltar, og forhåpentligvis senker jeg persen min med noen minutt i år også.

Løypen er den samme som før. 1900 meter svømming, 89 km sykling og 21 km løping. I 2013 løp jeg i mål på rett over 5 timer (5:05), i morgen håper jeg å komme inn en halvtime før det, altså 4:35. Det er ingen hemmelighet at jeg er desidert sterkest på sykkelen. Jeg svømmer fortsatt helt OK (ca. 30-32 minutt) og løper helt greit (ca 1:35-1.39). Til å løpe såpass lite som jeg egentlig gjør er det innafor! Jeg håper å bruke ned mot 2:18 på sykkelen, men det er selvfølgelig litt væravhengig. Det er meldt litt regn av og på, men det vil gjenstå å se hvor våt asfalten egentlig blir. Formen kjennes bedre ut enn på mange år og jeg er veldig spent på hvor raskt jeg egentlig kan komme meg fra start til mål etter å ha både svømt, syklet og løpt «alt jeg har» i litt over 4,5 time. Jeg gleder meg uansett helt utrolig mye til å endelig komme i gang. En hel haug med kjente deltar, en hel haug står rundt i løypene og heier og 75% av familien står opp grytidlig for å heie meg igjennom dagen. Dette blir så gøy!!!

Samtidig som konkurransen er en «vanlig» Ironman 70.3, er den også NM langdistanse. STriK har med Daniel, Sindre og meg ambisjoner om en medalje i lag-NM, der de 3 beste tidene til de ulike klubbene teller. I fjor hadde vi tatt bronsen om vi bare hadde husket å melde på sistemann, så i år er vi veldig revansjelystne på edelt metall, helst så edel som mulig!

For å følge meg igjennom dagen må du gå HIT: http://eu.ironman.com/triathlon/coverage/athlete-tracker.aspx?race=Haugesund70.3&y=2016#axzz4DH8HyNuG og skrive inn startnummeret mitt som er «1020». Jeg starter ca. 08.15 og kommer forhåpentligvis i mål før 12.40! Du kan også se live fra konkurransen hele dagen på TV2Sumo 🙂

Følg meg live HER: http://tracking.ironmanlive.com/mobilesearch.php?rid=727828834320&race=Haugesund70.3&y=2016&athlete=1020#axzz4DBbvEuW

Legger ved et bilde fra målgangen i fjor, bare for å vise litt av den utrolig deilige følelsen det er når en faktisk krysser målstreken 🙂

Godfølelse deluxe!

Godfølelse deluxe!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s